Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Телекомуникации
Logo
Испечатете ја страната

Телекомуникации

Телекомуникациите претставуваат една од најбрзо растечките гранки на ИТ индустријата  во светот, една од основните задачи и цели на Агенцијата за електронски комуникации е да го следи овој тренд и да придонесе за понатамошниот развој на телекомуникациите во Р. Македонија, при што како регулаторно  тело ќе придонесе за поголема конкурентност на пазарот и ќе овозможи подобри услуги кон крајните корисници.

 

FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.