Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

International Regulatory Conference 2019 / Меѓународна регулаторна конференција 2019

Меѓународна регулаторна конференција 2019 и Прв јавен состанок на АЕК за 2019 година

21-22 Мај 2019, Охрид

International Regulatory Conference 2019

21-22 May 2019, Ohrid

Conference agenda

Invitation letter

Registration form

Hotel reservation form

Покана за учество

Дополнителни информации

    Датум од: Вторник, 21 Мај 2019 Почеток во: 09:00 Датум до: Среда, 22 Мај 2019 Завршува во: 12:00 Локација: Hotel Metropol – Ohrid

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на