Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Втор јавен состанок на Агенцијата за електронски комуникации за 2018 година

На 18 декември 2018 година Агенцијата за електронски комуникации ќе одржи Втор јавен состанок за 2018 година со почеток во 10:00 часот во Административната зграда на АЕК - Бизнис сала на 6-ти кат, на адреса Кеј Димитар Влахов бр. 21, Скопје. 

 

Дополнителни информации

    Датум од: Вторник, 18 Декември 2018 Почеток во: 08:00 Датум до: Вторник, 18 Декември 2018 Завршува во: 13:00 Локација: Агенција за електронски комуникации, кеј Димитар Влахов 21, 1000 Скопје, Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на