Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Решение за WACC за ВИП Оператор
Logo
Испечатете ја страната

Решение за WACC за ВИП Оператор

СЕ УТВРДУВА вредноста на пондерираниот просечен трошок на капиталот во висина од 14,00% на ВИП ОПЕРАТОР ДООЕЛ, Скопје како оператор со значителна пазарна моќ на релевантниот пазар-Услуги за завршување на повик во јавни мобилни комуникациски мрежи во Република Македонија.

Дополнителни информации

    Датум на донесување на актот: Вторник, 27 Јули 2010 Важечки пропис: Да
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.