Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Недоделени радиофреквенции
Logo
Испечатете ја страната

Недоделени радиофреквенции

Агенцијата за електронски комуникации изврши ревизија и репланирање на Планот за доделби за звучна радиодифузија во опсегот 87,5 - 108 MHz со цел да се определат радиофреквенции кои би се доделиле за локално покривање.

Согласно Планот за намена на радиофреквенциски опсези во Република Македонија  и Планот за доделба и користење на радиофреквенции во Република Македонија има радиофреквенциски опсези кои може да се користат за изградба на јавни комуникациски мрежи.

FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.