Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Финален Извештај за развој на модел за тестови за економска репликабилност и пресметка на WACC

 • Published in ERT
Агенцијата за електронски комуникации, по завршената јавна расправа отворена на ден 27.12.2018 година го објавува „Финален Извештај за развој на модел за тестови за економска репликабилност и пресметка на WACC“, Правилникот за изменување и дополнување на Правилникот за обезбедување на битстрим пристап и препродажба на битстрим услуга и доставените коментари и мислења од заинтересираните страни како и ставот на АЕК.

Јавна набавка на дезинфекција, дезинсекција и дератизација

 • Published in Public procurements
 • Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\com_k2\templates\default\category_item.php on line 56 Be the first to comment!
 • Read: 171 times

Additional Info

 • Предмет на набавка Дезинфекција, дезинсекција и дератизација
 • End date for submitting offers 09.04.2019 во 11 часот

Јавна набавка на клиентска информатичка опрема

 • Published in Public procurements
 • Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\html\com_k2\templates\default\category_item.php on line 56 Be the first to comment!
 • Read: 163 times

Additional Info

 • Предмет на набавка Клиентска информатичка опрема
 • End date for submitting offers 18.04.2019 во 11 часот

Agency for Electronic Communications

21, Kay Dimitar Vlahov
1000 Скопје
Republic of North Macedonia

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611Најави се или Регистрирај се