Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://www.aec.mk/WebProstor/irc2019/Ohrid6.JPGlink

INTERNATIONAL REGULATORY CONFERENCE 2019
21-22 May 2019, Ohrid

МЕЃУНАРОДНА РЕГУЛАТОРНА КОНФЕРЕНЦИЈА 2019
21-22 Мај 2019, Охрид

http://www.aec.mk/WebProstor/data-roaming.jpglink

Роаминг во Западен Балкан

« »
Контакт центар

Новости од АЕК

Prev Next

Јавна расправа

Четврток, 23 Мај 2019

Одлука за утврдување на максималните цен…

Во согласност со Член 13 од Законот за електронски комуникации, Агенцијата за елетронски комуникации ја објавува нацрт Одлуката за утврдување на максималните цени на услугите во роаминг во јавни мобилни...

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 21 Мај 2019

Соопштение за Меѓународната регулаторна …

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникации Ве информира дека Меѓународната регулаторна конференција може да се следи на нашиот youtube канал на следниот линк: https://www.youtube.com/user/aecmkd

Повеќе...

Соопштенија

Петок, 17 Мај 2019

Соопштение

Агенцијата за електронски комуникации ги објавува следните документи за трета анализа на пазар во делот на преглед на анализа на пазари, големопродажба. Финален документ за трета анализа на големопродажен пазар -...

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 14 Мај 2019

Информација за промена на канали за DVB-…

СООПШТЕНИЕ Агенцијата за електронски комуникации ги информира корисниците кои следат дигитална терестријална телевизија, DVB-T преку оператор на јавна електронска комуникациска мрежа за следното: Во насока на воведување на 5G технологија и ослободување...

Повеќе...

ERT

Среда, 24 Април 2019

Финален Извештај за развој на модел за т…

Агенцијата за електронски комуникации, по завршената јавна расправа отворена на ден 27.12.2018 година го објавува „Финален Извештај за развој на модел за тестови за економска репликабилност и пресметка на WACC“...

Повеќе...

Настани

Вторник, 23 Април 2019

International Regulatory Conference 2019…

Меѓународна регулаторна конференција 2019 и Прв јавен состанок на АЕК за 2019 година21-22 Мај 2019, ОхридInternational Regulatory Conference 201921-22 May 2019, Ohrid Conference agenda Invitation letter Registration form Hotel reservation form Покана за учество

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 16 Април 2019

Информација за промена на канали за DVB-…

СООПШТЕНИЕ Агенцијата за електронски комуникации ги информира корисниците кои следат дигитална терестријална телевизија, DVB-T преку оператор на јавна електронска комуникациска мрежа за следното:  Во насока на воведување на 5G технологија и ослободување...

Повеќе...

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на