Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://www.aec.mk/WebProstor/naslovna_slajdovi/Slajd_Mapanapokrivanje.jpglink
« »
Контакт центар

Новости од АЕК

Prev Next

Јавна расправа

Среда, 06 Февруари 2019

Јавна расправа по Предлогот за измена на…

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникациисогласно член 13 од Законот за електронски комуникации (Сл. весник на РМ бр. 39/14, 188/14, 44/15, 193/15, 11/18 и 21/18), отвора јавна расправа по Предлогот за измена на...

Повеќе...

Соопштенија

Вторник, 29 Јануари 2019

Соопштение

Објава на Резултати и став на Агенцијата за електронски комуникации по спроведена јавна расправа по објавената Намера бр. 0804-3576/2 од 18/12/2018.

Повеќе...

Соопштенија

Четврток, 24 Јануари 2019

Соопштение

Агенцијата за електронски комуникации ги повикува сите заинтересирани страни на состанок по јавната расправа за објавената Намера за спроведување на постапка на јавен тендер со јавно наддавање бр. 0804-3576/2 од...

Повеќе...

Соопштенија

Четврток, 24 Јануари 2019

Соопштение

Во врска со одредени објави во медиумите со кои се информира јавноста дека Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) ги зголемила платите на вработените за 20%, сметаме дека е потребно да...

Повеќе...

Јавна расправа

Вторник, 22 Јануари 2019

Јавна расправа по Нацрт документи за “Ан…

Агенцијата за електронски комуникации ги објавува на јавна расправа Нацрт документите за “ Анализа на пазар за започнување на повик во јавна телефонска мрежа на фиксна локација’’ и “Анализа на...

Повеќе...

Планови

Петок, 11 Јануари 2019

Годишен финансиски план на Агенцијата за…

Почитувани, Агенцијата за електронски комуникации објавува Годишен финансиски план на Агенцијата за електронски комуникации за 2019 година. 

Повеќе...

Јавна расправа

Петок, 28 Декември 2018

Нацрт извештај за развој на модел за тес…

Агенцијата за електронски комуникации го објавува на јавна расправа Нацрт извештај за развој на модел за тестови за економска репликабилност и пресметка на WACC и Правилник за изменување и дополнување на...

Повеќе...

Соопштенија

Среда, 19 Декември 2018

Намера за спроведување на постапка на ја…

  Агенцијата за електронски комуникации објавува Намера за спроведување на постапка на јавен тендер со јавно наддавање за доделување на радиофреквенцискиот опсег 1965-1980/2155-2170 MHz

Повеќе...

Состаноци

Вторник, 18 Декември 2018

Јавен состанок по Правилник за контрола …

Агенцијата за електронски комуникации, согласно член 13 став (4) од Законот за електронски комуникации (Сл. Весник бр. 39/2014188/2014, 44/2015,  193/2015, 11/2018 и 21/2018), ќе одржи јавен состанок  по ПРЕДЛОГ- Правилник...

Повеќе...

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на