Menu

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ
http://www.aec.mk/WebProstor/irc2017a.jpglink
« »

What's new at AEC

Prev Next

Состаноци

Tuesday, 22 August 2017

Состанок по јавна расправа за предложена…

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува на јавен состанок во врска со отворената јавна расправа за предложена измена на одобрение за користење на радиофреквенции во копнена мобилна служба објавена на...

Read more

Јавна расправа

Tuesday, 01 August 2017

Јавна расправа за измените на Правилнико…

Агенцијата за електронски комуникации ги објавува на јавна расправа измените на Правилникот за видот и содржината на податоците и информациите за општите услови во однос на пристапот и користењето на...

Read more

Јавна расправа

Friday, 14 July 2017

Јавна расправа по Предлог Измените и доп…

Агенцијата за електронски комуникации отвара јавна расправа по Предлог Измените и дополнувањата на Годишната програма за работа на Агенцијата за електронски комуникации за 2017 година. Се повикуваат сите заинтересирани субјекти...

Read more

Настани

Thursday, 13 July 2017

Јавен состанок на АЕК

Агенцијата за електронски комуникации Ве поканува да присуствувате на I Jавен состанок за 2017 година што ќе се одржи на 20 Јули  2017 година  со почеток во 10:00 часот во...

Read more

Јавна расправа

Thursday, 06 July 2017

Јавна расправа за предложена измена на о…

Врз основа на Член 146 став (4) од Законот за електронски комуникации („Сл. Весник на РМ“, бр. 39/14, 188/14, 44/15 и 193/15), поради тоа што барањето на операторот предизвикува значителна...

Read more

Agency for electronic communications

Kay Dimitar Vlahov 21, 1000 Skopje,
Republic of Macedonia

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611Најави се или Регистрирај се